Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Extra weerupdate Formule 1 GP van de Eifel 2020

In samenwerking met WeerOnline presenteert RacingNews365 een extra weerbericht. Krijgen we na de compleet afgelaste vrijdag beter weer op zaterdag en zondag?

Vrijdag gooide lage bewolking roet in het eten tijdens de vrije trainingen. Daardoor mocht de traumahelikopter niet opstijgen en mochten de coureurs niet het circuit op. Voor de zaterdag en zondag wordt compleet ander weer voorspeld. Vandaag blijft het namelijk waarschijnlijk droog met zon en stapelwolken. Niets staat dus de laatste vrije training en kwalificatie in de weg. Op zondagochtend kan nog wel wat lage bewolking voorkomen en dat maakt het beeld wat dreigend, maar die bewolking is al lang verdwenen als de race om 14:10 uur begint. Het weerbeeld laat een mix van zon en stapelwolken zien. Daarbij is een bui niet uitgesloten, maar waarschijnlijk houden de coureurs het gewoon droog. Dat betekent dat de kans groot is dat ook deze wedstrijd droog verloopt en daarmee blijft de teller van het aantal regenraces dit seizoen op nul staan. Ondanks het vriendelijke weer is het niet bepaald warm op de Nurburgring. Het wordt slechts 9 graden Celsius en dat betekent dat het de Formule 1-coureurs de nodige moeite zal kosten om de banden op te warmen en op temperatuur te houden.

Verstappen en Red Bull hoeven niet te wanhopen door het vertrek van Honda. Dit, de voorbeschouwing op de GP van de Eifel en meer in de nieuwste aflevering van de F1-podcast van RacingNews365 met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Thomas van Groningen.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi