Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Extra weerupdate GP Nederland: buien teisteren Circuit Zandvoort

In samenwerking met WeerOnline presenteert RacingNews365 een extra weerupdate voor de Formule 1 Grand Prix van Nederland. En ja, de zaterdag is nat begonnen. Héél nat.

Toen Zandvoort op zaterdagochtend de gordijnen opende, zag men niets dan regen. De Nederlandse kust wordt op het moment van schrijven geteisterd door regen- en onweersbuien die in een lange sliert over de kustlijn trekken. Vandaag trekken enkele buien over het land. De meeste buien zijn dus weggelegd voor de kustgebieden en dus ook voor de regio Zandvoort. De buien kunnen plaatselijk vrij pittig uitpakken met veel regen in korte tijd en ook een klap onweer is niet uitgesloten. Zowel tijdens vrije trainingen als tijdens de kwalificatie is het aannemelijk dat het circuit af en toe met één van deze buien te maken krijgt. Tussen de buien door is er af en toe wel een droog intermezzo, maar kort daarna kan het weer snel gaan regenen. De coureurs moeten dus rekening houden met mogelijk een flink natte baan. In de loop van de middag en in de avond is het zo goed als droog in Zandvoort. De maximumtemperatuur komt uit rond een graad of 20 bij een meest matige wind uit het zuidwesten. Bekijk hieronder de beelden van het RacingNews365-team ter plaatse op de vroege zaterdagochtend .

1695329638610772342

Het regent LETTERLIJK buien in Zandvoort op dit moment. Vanmiddag zou het iets opklaren, maar een droog circuit Zandvoort is ver weg… #DutchGP #F1 #Zandvoort pic.twitter.com/8FGbtDPGuo — Joris Mosterdijk (@JorisMosterdijk) August 26, 2023

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel