Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Stefano Domenicali

F1-baas geeft duidelijk signaal af over nieuwe race in Verenigde Staten

De huidige Formule 1-kalender lijkt al overvol te zijn met 24 races, maar wellicht komt er nog een race bij. De baas van de Formule 1, Stefano Domenicali, is in ieder geval duidelijk over nog een race in de Verenigde Staten.

Domenicali
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De Formule 1 en de Verenigde Staten. Het was een tijdje een moeizame relatie, maar inmiddels hebben de twee elkaar weer helemaal gevonden. Sinds 2012 is de Grand Prix van de Verenigde Staten namelijk weer terug op de F1-kalender, nadat de race een paar jaar niet werd georganiseerd. De GP wordt op het Circuit of the Americas gehouden in Austin. Een paar jaar geleden kwam daar race nummer twee bij in Miami, gevolgd door het derde evenement in Las Vegas sinds vorig jaar.

Daarbij lijkt de koningsklasse van de autosport populairder te zijn dan ooit in de Verenigde Staten. Daarnaast hosten twee van de drie Grands Prix dit jaar een sprintrace, waardoor er meer spektakel aan het raceweekend wordt toegevoegd.

Bovendien gaan er geruchten dat er nog een vierde race bij komt, zoals in Chicago. Maar Stefano Domenicali, de baas van de Formule 1, maakt daar eigenhandig een einde aan. "Nog een race in de Verenigde Staten? Dat is niet waar", zo vertelt de Italiaan tegenover Mundo Deportivo. "Drie races in de Verenigde Staten is perfect."

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
F1 Werking McLaren-achtervleugel onthuld