Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Max Verstappen

F1-baas lyrisch: "Verstappen deed het onmogelijke"

Voor de sportief directeur van de Formule 1, Ross Brawn, stak er in de Grand Prix van Hongarije één coureur qua presteren met kop en schouders boven de rest uit. Zijn naam: Max Verstappen.

Max Verstappen werd tweede in de Grand Prix van Hongarije. Normaal gesproken is dat allang niet meer iets om de handen voor op elkaar te krijgen, maar na de dramatische kwalificatie en de crash op weg naar de startgrid des te meer. Ross Brawn komt superlatieven tekort om de race van Max Verstappen te typeren.

Brawn roemt Verstappen echter niet voordat hij stil heeft gestaan bij de wereldprestatie van Red Bull, dat erin slaagde de auto van Verstappen op tijd te repareren: "Dat team heeft echt kunde en kennis getoond door die auto in rap tempo te repareren. Het was een adembenemende prestatie zoals ik ze wel vaker heb gezien, maar nooit zo in het openbaar."

En Verstappen? Hij voelde zich op datzelfde moment beschaamd, maar dat heeft volgens Brawn vast en zeker bijgedragen aan zijn sterke race die volgde: "Hij zal zeker gedacht hebben dat hij het team niet nog eens teleur wilde stellen. Maar Max is van buitengewone klasse. Hij behaalde alsnog een resultaat dat niemand uit zijn team op de grid nog voor mogelijk had gehouden."

"Het is exact dat soort optredens waarom Red Bull Verstappen zo wanhopig een auto wil geven, waarmee hij altijd vooraan mee kan doen. Red Bull weet dat als men daarin slaagt, hij Lewis Hamilton kan uitdagen in de strijd om de wereldtitel."

Was het nu wel of geen fout van Max Verstappen, Tom Coronel? Deze en andere prangende vragen worden weer uitgebreid behandeld in de nieuwe F1-podcast van RacingNews365.

Geniet nog meer van jouw favoriete F1-site zonder advertenties, een exclusieve app én nog veel meer.

Check het snel!
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Hongarije 2020 RN365 Nieuwsdossier

13 reacties

Viaplay
x
Verstappen reageert: "Hou dan gewoon je mond"