Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

F1-baas: "Verstappen klaar voor de wereldtitel"

De ontwikkeling van Max Verstappen wordt ook opgemerkt door de hogere legerleiding van Liberty Media. Directeur Sportief Ross Brawn is blij met de ontwikkeling van de Nederlander en geniet volop.

Ross Brawn kent een zeer lange en succesvolle carrière in de Formule 1. Als technisch directeur van Ferrari behaalde hij grote successen met Michael Schumacher. Tegenwoordig is hij namens Liberty Media belast met het samenstellen van het sportieve reglement waaraan de auto's in 2021 moeten voldoen.

De Brit geniet volop van Verstappen, die volgens hem een van de smaakmakers van de Formule 1 is. "Max Verstappen wist het maximale uit zijn Red Bull te persen met een tweede startpositie en een uiterst volwassen race. Hij wist het zelfs Hamilton moeilijk te maken toen deze in het verkeer kwam, maar nam geen onnodige risico's."

"Het laat zien dat Verstappen alles in zich heeft om wereldkampioen te worden. Max groeit in aanzien en het enige wat er nog ontbreekt is een auto waarmee hij op reguliere basis races kan winnen." Verstappen is bezig aan zijn vierde seizoen in de Formule 1. Tot op heden staat de teller na vijfenzeventig races op vier overwinningen en een totaal van zeventien podiumplaatsen.

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"