© Twitter Robert Doornbos

Nieuwsoverzicht

F1 event in Alphen aan den Rijn strikt Robert Doornbos

17 aug. 2017 10:01 Wanda Bisschop 0 reacties
Aankomende zondag vindt in Alphen aan den Rijn de finale van de Ziggo eBattle F1 plaats waar oud Formule 1 coureur Robert Doornbos bij aanwezig is.

Hoofdprijs is een VIP-arrangement naar de GP van Abu Dhabi

Sinds gisteren vinden er bij de elf vestigingen van de Media Markt in Zuid-Holland voorwedstrijden plaats. Hierbij wordt virtueel geracet op het circuit van Spa-Francorchamps. De winnaars van deze voorwedstrijden gaan door naar de finale die op zondag 20 augustus wordt gehouden.

In de finale wordt er trouwens geracet met een Formule 1 auto. De hoofdprijs bestaat uit een VIP-arrangement voor 2 personen naar de laatste F1 race van dit seizoen in Abu Dhabi. Aan Robert Doornbos de eer om deze prijs uit te reiken aan de winnaar.

Liefhebbers kunnen nog tot en met 19 augustus bij één van de elf vestigingen in Zuid-Holland terecht voor deze voorwedstrijden.

Ook voor de jeugd wordt er aankomende zondag in Alphen aan den Rijn iets georganiseerd. In een tent op het Rijnplein kunnen de toekomstige F1 coureurs tussen 13.00 en 16.00 uur tegen elkaar racen. Hiervoor geldt een leeftijdsgrens van 15 jaar. Via de website van het Rijnplein kun je je hiervoor inschrijven.

Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Zij kunnen racen in een elektrisch autootje op een heus nagebouwd Formule 1 circuit op het Rijnplein.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen