Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Aston Martin

F1-fabriek van Aston Martin getroffen door brand

Op woensdagavond woedde er een brand in de Formule 1-fabriek van Aston Martin. Het ging fout bij de windtunnel, maar de renstal kwam met de schrik vrij.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Aston Martin

Op woensdagavond deelden bewoners naast een van de Aston Martin-faciliteiten in Groot-Brittannië verontrustende beelden. Meerdere hulpdiensten snelden naar de fabriek door een brandmelding. Het Formule 1-team bevestigde de brand, maar laat weten dat de schade meevalt en de brandweer serieuze schade kon voorkomen.

"Voor iedereen die zich afvroeg of er iets aan de hand was in een van onze faciliteiten in Groot-Brittannië, we kunnen bevestigen dat er een kleine brand was in de afzuiging van onze windtunnel", bevestigt de renstal. "Dit was spoedig geblust." Het team bedankt de bezorgde volgers.

Gevolgen voor de prestaties op het circuit?

Of de brand gevolgen heeft voor de prestaties op het circuit is niet bekend. Mocht alleen de afzuiging van de windtunnel beschadigd zijn, dan zal Aston Martin de laatste twee races hierdoor niet gehinderd worden. Wel kan het mogelijk vertraging opleveren voor het ontwikkelen van de 2022-bolide.

De meest bizarre ontknopingen ooit in de Formule 1

Een crash, een dramatische openingsronde of een bizarre slotronde. In de onderstaande video blikken we terug op een aantal bizarre ontknopingen uit de geschiedenis van de Formule 1.

2 reacties

x
Onthuld Alles wat je moet weten over de F1-plannen van Audi en Porsche