Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Emerson Fittipaldi

F1-legende spreekt Marko tegen na uitspraken over Verstappen-uitdagers

Kunnen alleen Lewis Hamilton en Fernando Alonso de strijd aan gaan met Max Verstappen? Volgens Helmut Marko wel. Niet iedereen is het daar mee eens.

Max Verstappen domineert momenteel de Formule 1. De afgelopen race wisten Fernando Alonso en Lewis Hamilton nog enigszins in het spoor van de Nederlander te blijven en volgens Helmut Marko was dat een goede afspiegeling van de verhoudingen op dit moment. Alleen Lewis en Fernando zijn volgens hem nog in staat om Max tot op zekere hoogte partij te bieden.

Formule 1-legende Emerson Fittipaldi, tweevoudig Formule 1-kampioen, kan zich niet helemaal vinden in die uitspraak. Alhoewel hij de twee genoemde namen snapt, denkt hij in gesprek met Wettfreunde.net dat er nog wat namen aan dat lijstje kunnen worden toegevoegd. Twee andere leeftijdsgenoten van Verstappen zouden namelijk ook mee kunnen, zo denkt de Braziliaan.

Leclerc en Norris

"Ik snap Helmut, maar ik ben er zeker van dat Leclerc op een goede dag ook mee zou kunnen komen. Hij is zonder twijfel heel snel", zo steekt de 76-jarige coureur van wal, alvorens hij nog een tweede naam aan het lijstje met potentiële Verstappen-concurrenten toevoegt. "Lando Norris is ook heel snel", oordeelt hij. "Naar mijn mening is hij een hele goede coureur. Hij en Leclerc kunnen Verstappen zeker uitdagen."

"Dat Marko voormalig kampioenen Alonso en Hamilton opnoemt, dat kan ik zeker begrijpen, want zij hebben veel ervaring. Zij maken tijdens de raceweekenden altijd goede inschattingen, en vaak hebben zij het bij het juiste eind. Leclerc en Norris doen echter ook mee op dat niveau", aldus Fittipaldi.

Ook interessant:

Verstappen en Red Bull hebben wat recht te zetten in Formule 1 GP Oostenrijk

Er wacht ons een sprintraceweekend, iets dat Red Bull vorig jaar nog voor problemen stelde in Oostenrijk. Weten Verstappen en zijn team herhaling te voorkomen? Coronel, Dimmers en Mosterdijk bespreken de kwestie.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Eerste vrije training Formule 1 GP Miami 2024