Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 nieuws

F1-organisatie benadrukt: "We voeren géén gesprekken met nieuwe teams"

In navolging van meerdere partijen die openlijk de ambitie uitspraken om toe te treden tot de Formule 1, heeft de organisatie zich genoodzaakt gezien de verhalen over nieuw toetredende teams te ontkrachten.

Start gp oostenrijk
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes AMG F1

Vandaag werd bekend dat het Spaanse managementbureau Monaco Increase Management (MIM) in 2021 toe wil treden tot de Formule 1 in samenwerking met het Spaanse Campos Racing. Voormalig Manor- en Sauber-coureur Pascal Wehrlein werd daarbij als mogelijke coureur genoemd. Enkele weken geleden dook de naam van Panthera Team Asia al op als aspirant-Formule 1-team.

Middels een persbericht heeft de Formule 1-organisatie echter laten weten dat er van concrete gesprekken geen sprake is: "In navolging van enkele berichten kunnen we bevestigen dat we met geen enkele partij serieus in gesprek zijn over de toelating van een nieuw Formule 1-team."

In 2021 gaan de regels van de Formule 1 flink op de schop en wordt er onder andere een budgetplafond ingevoerd. Voor nieuwe partijen kan dat in theorie hét moment zijn om in te stappen, maar zoals het er nu naar uitziet zal het deelnemersveld in 2021 dus 'gewoon' uit tien teams bestaan.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Verrast Newey onthult de sleutel tot het Red Bull-succes