Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

F1 past kalender voor 2024 aan

De Formule 1-kalender voor 2024 is deels aangepast. Tijdens de Grand Prix van Qatar, de een na laatste race van het jaar, is de starttijd van de race aangepast.

Start Qatar 2023
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De Formule 1-kalender voor 2024 staat als vanzelfsprekend al een tijdje vast, maar toch meldt de FIA nu dat er nog iets is aangepast. Het gaat om het GP-weekend in Qatar, dat van 29 november tot en met 1 december plaatsvindt. De tijd van de Grand Prix is namelijk vervroegd.

De Grand Prix van Qatar zou oorspronkelijk om 18:00 uur Nederlandse tijd plaatsvinden en 20:00 uur lokale tijd. Nu is dat verplaatst naar 17:00 uur en dus 19:00 uur lokale tijd. RacingNews365 heeft begrepen dat de organisatie om deze aanpassing heeft gevraagd.

Ook interessant:

Was de Grand Prix van de Canada de leukste race van het seizoen? Misschien wel. Regen zorgde voor glibberige omstandigheden, spektakel en crashes, waarna Max Verstappen zich tot koning kroonde. Maar hoe cruciaal was deze zege nou voor de titelstrijd? Kom er maar in, Joris Mosterdijk, Tom Coronel en Ruud Dimmers! 

Als je de podcast liever bekijkt op Youtube, klik dan hier.

We zijn genomineerd voor Website van het Jaar! Kunnen we op jouw steun rekenen om te winnen? Alvast hartelijk dank voor je stem!

Stem op RacingNews365

Praat mee!

Viaplay
x
Mega salaris! 'Newey strijkt enorm salaris op bij nieuwe werkgever'