© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Familie Schumacher: "Michael in best mogelijke handen"

De familie Schumacher heeft een zeldzaam statement naar buiten gebracht omtrent de situatie van Michael Schumacher. De familie verzekert eenieder dat de recordkampioen de best mogelijke zorg ontvangt.

"U kunt erop vertrouwen dat Michael Schumacher in goede handen is en dat hij de beste zorg krijgt die we hem menselijk gezien kunnen bieden", zo laat de familie voorafgaand aan de vijftigste verjaardag van de Duitser weten.

De familie benadrukt vervolgens nogmaals dat het de gezondheid van Schumacher als een privékwestie beschouwt: "Begrijp het alsjeblieft dat we de wensen van Michael om zijn gezondheid als een privékwestie af te doen willen respecteren."

"Dat neemt echter niet weg dat we ontzettend dankbaar zijn voor uw vriendschap en natuurlijk wensen we u een voorspoedig 2019 toe."

Vandaag, de dag waarop Michael Schumacher vijftigwordt, is tevens de dag waarop de app 'Schumacher' is gelanceerd, een digitaal eerbetoon aan de zevenvoudig wereldkampioen Formule 1.

"Deze app willen we als een geschenk aan u aanbieden. Het is een virtueel museum, waarin stil wordt gestaan bij de successen van Michael, waar wij zeer trots op zijn. We willen zijn successen in het gedachten houden en bovendien vieren."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen