© Williams F1

Nieuwsoverzicht

Felipe Massa haalt uit: 'Williams staat stil in ontwikkeling'

26 aug. 2017 17:15 Ruud Dimmers 0 reacties
Het Formule 1 team van Williams had als doelstelling om dit seizoen als vierde te eindigen in het WK. Momenteel bezet het team nog de vijfde plaats in het WK, maar wederom vloog het team er al in het eerste deel van de kwalificatie uit.

Williams zakt weer door het ijs in België

Juist op het circuit van Spa-Francorchamps waarop Williams in het voordeel is van de snelle Mercedes-motor, wist het team weer geen indruk te maken. Felipe Massa was na afloop van de kwalificatie ook hard in zijn oordeel: Het team staat stil.

Massa kwalificeerde zichzelf als zestiende en teamgenoot Lance Stroll kwam niet verder dan een achttiende plaats, vlak voor de beide Saubers.

"Het is een circuit waarop we verwacht hadden dat we goed mee zouden komen, maar dat is niet het geval. Mijn rondetijd was goed, maar het was niet genoeg om door te gaan," laat hij Ziggo Sport weten.

Volgens Felipe Massa slaat Williams de plank mis op het gebied van de ontwikkeling van de auto. De Braziliaan is bijzonder eerlijk, maar ook hard in zijn oordeel.

"De anderen zijn beter in het ontwikkelen van de auto. Zij ontwikkelen zichzelf en wij niet. Je kan wel goed aan een seizoen beginnen, maar als je de auto niet doorontwikkeld dan verlies je veel terrein. Het lijkt erop dat dit het geval is bij Williams."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen