Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Felipe Massa maakt rentree in België

Felipe Massa is er weer volledig bovenop nadat hij in Hongarije een virus opliep. Het virus kostte Massa de kwalificatie en de race, waardoor reservecoureur Paul di Resta moest invallen voor de rest van het weekend. Tijdens de volgende Grand Prix in België is Felipe Massa er dus gewoon weer bij.

Het was een opmerkelijke en onverwachte rijderswissel in Hongarije. Paul di Resta, reservecoureur van Williams en TV-commentator bij Sky Sports , moest zich in no-time omkleden en klaarmaken om een kwalificatie en wedstrijd te rijden in een voor hem compleet nieuwe auto. Felipe Massa, normaal gesproken de eerste coureur van het team, voelde zich het gehele weekend al niet lekker en vlak voor de kwalificatie werd besloten dat de Braziliaan niet zou gaan deelnemen aan de rest van het weekend.

Dat maakte de weg vrij voor Paul di Resta, die voor het laatst in 2013 achter het stuur van een Formule 1-bolide zat. De TV-commentator kwalificeerde zich niet onverdienstelijk als een-na-laatste. De race bracht hem echter niet veel goeds, di Resta moest zijn Williams met technische problemen in de garage parkeren. Voor komend weekend hoeft di Resta zich echter niet voor te bereiden. Felipe Massa liet via zijn Instagram account weten dat hij hersteld is van zijn virus en dat hij momenteel geniet van zijn vakantie in Brazilië.

BXnmdhzAzjH

Valeu Sabiá !! Obrigado galera !! 🤙🏼🤙🏼 #Interlagos @birel_art A post shared by Felipe Massa (@massafelipe19) on Aug 10, 2017 at 8:44am PDT

Viaplay
x
Breaking FIA verwerpt protest Aston Martin