© McLaren F1

Nieuwsoverzicht

Fernando Alonso: 'Ik ben maar een doodnormale jongen'

05 mrt. 2018 15:45 Jan van der Burgt 0 reacties
Hij is één van de grootste supersterren in de Formule 1-paddock, maar van een sterrenstatus wil hij niets weten. Hij vindt zichzelf namelijk maar een 'doodnormale jongen'.

Spanjaard wil niks van sterrenstatus weten

Fernando Alonso is met twee wereldtitels op zijn naam een zwaargewicht in de Formule 1. Hoewel zijn laatste titel alweer uit 2006 stamt, wordt hij door velen, zo niet iedereen nog altijd gerekend tot de absolute top in de sport.

Maar in een interview met het Duitse Bild stelt Alonso dat hij eigenlijk maar een gewone jongen is: "Als Formule 1-coureur gaan werelden voor je open die voor andere gesloten blijven. Maar buiten de F1 ben ik niet anders dan anderen. Ik weet hoeveel een pak melk kost, ik kook graag in mijn vrije tijd en ik pak op zijn tijd graag een filmpje."

Zo competitief als Alonso op de baan is, zo rustig is hij thuis als hij zich laat omringen door familie en vrienden.

"Mijn familie is een belangrijke steunpilaar in mijn leven. Ik deel alles met ze. Ik vertel hen hoe ik me voel en wat mijn dromen en ambities zijn. Ik doe niks zonder hen eerst om raad te vragen. En als ik op reis ben, probeer ik zoveel mogelijk in contact te blijven met mijn familie, bijvoorbeeld via skype."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen