© McLaren F1

Nieuwsoverzicht

Fernando Alonso: 'Ik had de leiding kunnen pakken'

17 sep. 2017 17:10 Wanda Bisschop 0 reacties
Fernando Alonso zag de GP van Singapore als zijn beste kans op een mooie klassering. De Spanjaard liet er dan ook geen gras over groeien en kondigde aan vol in de aanval te gaan. Dat deed hij ook zeker. Zijn start was geweldig maar helaas werd ook hij het slachtoffer van de crash tussen Verstappen en de beide Ferrari's.

Fernando Alonso ging vol in de aanval in de eerste ronde

Fernando Alonso sneed vanaf zijn achtste startpositie door het veld en maakte direct enkele plaatsen goed. Alleen had hij de pech dat hij vervolgens stuitte op de gecrashte Verstappen en Raikkonen.

Hierdoor raakte de onderkant van zijn McLaren beschadigd. Ook kreeg hij problemen met de elektronica van zijn auto. Na amper elf rondjes moest hij de race dan ook vroegtijdig staken en stond Alonso opnieuw met lege handen.

In gesprek met Ziggo Sport laat Alonso dan ook weten dat hij hiervan baalt omdat een goed resultaat in SIngapore zeker mogelijk was geweest.

"Mijn start was echt geweldig. Ik dacht dat ik de juiste lijn te pakken had maar helaas werd ik vervolgens in de eerste bocht geraakt. Erg jammer, want ik had echt het gevoel dat ik de leiding had kunnen pakken."

'Door de aanrijding kreeg ik last van onderstuur en vervolgens viel ook nog eens de elektronica uit. We konden helaas de race niet uitrijden."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen