© McLaren F1

Nieuwsoverzicht

Fernando Alonso: 'In 2018 vecht ik voor de overwinningen'

18 sep. 2017 14:30 Wanda Bisschop 0 reacties
Ook tijdens de veelbesproken GP van Singapore deed Fernando Alonso weer van zich spreken. De Spanjaard had een wereldstart en sneed dwars door het veld heen. Helaas stuitte zijn opmars toen hij over de auto van Max Verstappen heen vloog.

Fernando Alonso wil weer vooraan meestrijden

Fernando Alonso had zijn zinnen gezet op een goed resultaat in Singapore. Op het bochtige stratencircuit speelt topsnelheid een minder grote rol en kwam het chassis van zijn McLaren beter tot zijn recht. Helaas liep het uit op een flinke domper.

Toch lijkt het tij voor Alonso eindelijk te gaan keren. Na de bekendmaking dat McLaren en Honda uit elkaar gaan en het team volgend jaar voorzien wordt van een krachtbron van Renault, gloort er weer hoop. De Spanjaard heeft nog geen nieuw contract getekend bij McLaren maar de kans is vrij groot dat hij nu gewoon blijft.

Het doel van Alonso voor volgend jaar is simpel. Weer vooraan mee strijden en hij verwacht dan ook zeker dat McLaren daarvoor een goede stap in de juiste richting heeft gezet.

"Het is nog niet zeker wat ik volgend jaar doe maar één ding is voor mij heel duidelijk. Ik wil weer op het podium staan en vooraan vechten om de overwinningen. Dat heb ik in het verleden vaak genoeg gedaan en zo moet het volgend jaar gewoon weer zijn. Terug naar hoe het hoort!"

Dat Fernando Alonso een groot gevoel voor humor heeft, bleek ook weer na afloop van de race in Singapore.

Singapore airlines 🙄

Een bericht gedeeld door Fernando Alonso (@fernandoalo_oficial) op

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen