© Ferrari

Nieuwsoverzicht

Ferrari-baas dolblij met Vettel: "Gevochten als een leeuw"

08 jul. 2018 18:33 René Oudman 0 reacties
Tien wedstrijden, vier overwinningen: voor Ferrari en Sebastian Vettel verloopt het seizoen 2018 vooralsnog voorspoedig. Teambaas Maurizio Arrivabene zag zijn sterrijder zegevieren na een zeer enerverende Grand Prix van Groot-Brittannië en kon zijn geluk daarbij amper onder stoelen of banken steken.

“Dit is geweldig voor de sport”, jubelt de Italiaan voor de camera van Sky Sports. “Om een gevecht als deze te hebben, op een spectaculaire baan als Silverstone is, dat is niet alleen goed voor Ferrari, maar voor de hele Formule 1.” De overwinning van Vettel kwam voor Arrivabene enigszins als een verrassing, aangezien de Duitser op zondagochtend nog te kampen had met nekklachten. “We hebben aan Sebastians nek natuurlijk een zorgenkindje gehad – hij is vanochtend nog behandeld. Om heel eerlijk te zijn maakte ik me voorafgaand aan de race zorgen.”

Arrivabene bedelft de Duitse wereldkampioenschapsleider onder de complimenten. “Seb heeft gevochten als een leeuw. Het is niet makkelijk hier: het is de thuisrace van Mercedes, de thuisrace van Red Bull en – vooral – de thuisrace van Lewis Hamilton.”

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen