Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Ferrari

"Ferrari-bolide past perfect bij Spa en Monza"

Emanuele Pirro kijkt uit naar het einde van de zomerstop in de Formule 1. Zondag staat de Grand Prix van België op het programma en de week erop wordt op het Autodromo Nazionale van Monza ‘Il Gran Premio d’Italia’ verreden. De gedachten aan die race laten de Italiaanse harten nu al sneller kloppen.

Interview
Naar nieuwsoverzicht © Ferrari

Pirro zal ook aanwezig zijn tijdens de race op het beroemde Monza-circuit. Daar hoopt hij te genieten van een spectaculaire race waarin ook Ferrari mee zal strijden om de prijzen: "Het mooie van de Formule 1 dit seizoen is dat iedere race compleet anders is doordat de teams verschillende wagens hebben gebouwd. Het DNA van sommige bolides past nu eenmaal beter bij bepaalde circuits dan andere circuits. Dat zorgt voor spannende races", aldus Pirro in een exclusief interview met RacingNews365.

"Ik denk dat het team van Ferrari dit jaar een goede wagen heeft gebouwd. De bolide is dit jaar beter dan men denkt. Het team krijgt veel kritiek te verwerken van de pers, maar ik denk dat die kritiek niet altijd terecht is. Zonder pech had het team namelijk al een aantal races gewonnen dit seizoen en had men anders gesproken over het team uit Maranello."

De vijfvoudig Le Mans-winnaar ziet het Ferrari-team dan ook hoge ogen gooien tijdens de komende races. "Het DNA van de Ferrari-bolide lijkt perfect te passen bij de snellere circuits, dus ik zie ze zeker vooraan mee doen tijdens de races op Spa en Monza. Voor de Italiaanse tifosi zou een Ferrari-overwinning op het circuit van Monza natuurlijk een prachtige droom zijn. Al denk ik dat de wagen meer geschikt is voor het circuit op Spa doordat de bochten daar vloeiender zijn dan op Monza."

RN365 Nieuwsdossier Interviews

RacingNews365 voorziet de racefans dagelijks van exclusieve interviews met F1-coureurs en prominenten uit de auto- en motorsport.

4 reacties

    Live Kijk de alternatieve Grand Prix van Vietnam