Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Ferrari

Ferrari deelt eerste teaser nieuwe F1-bolide

Nadat de grootste Ferrari-verrassing gisteren naar buiten kwam, namelijk de overstap van Lewis Hamilton, deelt de Italiaanse renstal nu ook de eerste glimp van de nieuwe bolide van 2024.

Ferrari logo
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Nadat de Formule 1-wereld op 1 februari werd opgeschud door de aankondiging dat Lewis Hamilton per 2025 van Mercedes naar Ferrari zou overstappen, brengt de Italiaanse renstal nu een teaser naar buiten van de bolide van aankomend jaar.

De SF24 zal naar alle verwachtingen weer het Ferrari-rood bevatten, maar de wagen heeft aankomend seizoen ook een nieuwe feature. De wieldop van de nieuwe bolide is namelijk rood gekleurd.

Het is niet de eerste keer dat we gekleurde wieldoppen zien in de koningsklasse. McLaren haalde namelijk in 2022 Google Chrome binnen als sponsor, en de kleuren van het Chrome-merk waren te zien op de wieldoppen in 2022 en 2023.

De Italiaanse renstal gaat nu voor het eerst met gekleurde wieldoppen rijden. Zoals misschien wel verwacht, zijn de wieldoppen traditioneel in de rode kleur. Laat hieronder weten wat je van de gekleurde wieldoppen vindt!

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training