Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Ferrari-insider: "Hamilton past hier niet"

De afgelopen weken doen er weer volop geruchten de ronde dat Lewis Hamilton wil overstappen naar Ferrari. Insider Marc Gene gelooft niet dat het zover zal komen.

Vasseur Hamilton Baku 2023
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Overigens was het Lewis Hamilton zelf die onlangs de bovengenoemde geruchten voedde door te stellen dat ook hij zich weleens afvraagt hoe het 'in het rood' zou zijn. Marc Gene, voormalig Ferrari-testrijder en nog altijd aan de Scuderia verbonden als ambassadeur, gelooft niet dat de zevenvoudig wereldkampioen daadwerkelijk ooit 'het rood' aan zal trekken en wel om een duidelijke reden.

"Ik ben natuurlijk niet degene die gaat over de rijderskeuze, maar ik denk dat hij niet bij de filosofie van Ferrari past. Niet zoals ik het team nu ken", zo is de voormalig racecoureur van Minardi en Williams stellig tegenover het Spaanse Sport.es.

Voor wat betreft de carrière van Hamilton kan de Spaanse coureur dan ook maar één conclusie trekken: "Ik verwacht dat hij zijn carrière bij Mercedes afsluit", aldus Gene, zonder daar aan toe te voegen wanneer hij verwacht dat Hamilton dat doet.

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Sprintrace Formule 1 GP China 2024