Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Ferrari

'Ferrari kaapt personeel weg bij Red Bull en Mercedes'

Ferrari wil weer vooraan op de grid meedoen in de Formule 1 en in een poging daarin te slagen in 2022 is De Scuderia gaan shoppen bij zowel Red Bull als Mercedes.

Ferrari was in 2020 geen schim van het team dat het ooit geweest was. Het team was herstellende van de controverse over vermeende illegale motoren in 2019 en in 2021 werd de stijgende lijn ingezet. Uiteindelijk moet Ferrari weer helemaal vooraan het veld mee gaan doen. De nieuwe reglementen vormen een gouden kans voor elk team om een belangrijke slag te slaan, zo ook voor Ferrari.

Om de ambities kracht bij te zetten is Ferrari tevens op zoek gegaan naar nieuw personeel. Het Italiaanse La Gazzetta dello Sport weet te melden dat de Scuderia zowel bij Mercedes als bij Red Bull engineers heeft weggekaapt.

De publicatie schrijft verder dat Ferrari op eenzelfde innoverende wijze te werk wil gaan als in 2017, toen voor het laatst hele grote technische regelveranderingen werden doorgevoerd. Het ontwerp en ontwikkelingsteam is in grote lijnen hetzelfde gebleven, wat op voorspraak van teambaas Mattia Binotto zou zijn, die gelooft dat continuïteit succes kan gaan brengen.

Ook interessant:

Wat verdient Max Verstappen?

Hoeveel miljoenen euro's nemen Verstappen en Hamilton mee naar huis? Bekijk hieronder de video met het overzicht van F1-salarissen.

Meer van dat soort mooie Formule 1-video's? Abonneer je dan op ons kanaal.

2 reacties

Viaplay
x
Interview Schumacher leert van Verstappen: "Geweldige ervaring om tegen hem te racen"