Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Sebastian Vettel

'Ferrari komt over de brug met verbeterd bod voor Vettel'

Sebastian Vettel zou een nieuwe aanbieding hebben gekregen van Ferrari. Niet langer zou de Duitser zich tevreden moeten stellen met een contract van 'slechts' één jaar.

200023 test f1 sebastian vettel day3
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ferrari

Volgens de website F1-insider wil Ferrari-teambaas Mattia Binotto Sebastian Vettel nu een contract voor minstens twee jaar voorleggen, daar waar hij naar verluidt eerder een bod kreeg van slechts één jaar tegen een sterk gereduceerd salaris. Qua loon zou hij op gelijke hoogte komen te staan met Charles Leclerc, op zó'n tien tot twaalf miljoen op jaarbasis.

Ook bij het nieuwe bod zou Sebastian Vettel naar verluidt veel minder gaan verdienen dan de 30 miljoen die hij de voorbije jaren op mocht strijken, maar een meerjarendeal kan mogelijk al interessanter zijn voor Vettel dan de deal die er eerst op tafel lag. Vettel gaf recent immers niet voor niets aan altijd een contract voor drie jaar te hebben getekend bij Ferrari.

Opmerkelijk is dat Sky Sports F1 gelijktijdig meldt dat er berichten over een concreet bod prematuur zijn en dat alle opties tussen Vettel en Ferrari op dit moment nog volledig open liggen. Mocht Sebastian Vettel op geen enkel bod uit Maranello ingaan, dan worden Daniel Ricciardo en Carlos Sainz genoemd als de voornaamste kandidaten om hem te vervangen.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Sebastian Vettel

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Startgrid Gewijzigde startopstelling Formule 1 GP Spanje na dubbele gridstraf