Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Frederic Vasseur

Ferrari looft Verstappen: "En niet alleen voor de afgelopen races"

Ferrari-teambaas Fred Vasseur kan niet anders dan lovend zijn over Max Verstappen en zijn prestaties in de Formule 1. De Nederlander kent een ongelooflijk dominant seizoen, maar ook daarvoor schitterde hij volgens Vasseur al.

Verstappen Perez Monza
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Ook de Grand Prix van Italië wist Max Verstappen te winnen, dit ondanks poleposition voor Ferrari-coureur Carlos Sainz. Natuurlijk had teambaas Fred Vasseur gehoopt op de overwinning in de thuisrace van de Scuderia, maar met de dominante Red Bull - en dan vooral met Verstappen achter het stuur - zit dat er niet in.

"We zaten er niet héél ver van af, maar het was wel een of twee tienden per ronden. Dat is niet veel, maar we verwachtten al dat Max ons onder druk ging zetten", zegt de teambaas van Ferrari. "We moeten performance gaan vinden om dit gevecht aan te blijven gaan."

De tiende overwinning op rij voor Verstappen verdient lof, ook vanuit het Ferrari-kamp. Vasseur vervolgt: "Ik vind het heel indrukwekkend. Het meest indrukwekkende zijn echter niet de afgelopen races, maar de afgelopen twee jaar. Hij maakte daarvoor nog wel eens een fout..."

Ook interessant:

Recordhouder Verstappen spreekt op de baan, Mercedes vooral daarbuiten

Verstappen deed het onmogelijk op Monza. Meer lof voor hem in de nieuwe F1-podcast van RacingNews365? Jazeker, maar de heren Coronel, Dimmers en Mosterdijk bespreken heus ook meer.

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Kwalificatie Formule 1 GP Emilia-Romagna 2024