Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

'Ferrari maakt donderdag rijdersduo voor 2019 bekend'

Krijgt Kimi Raikkonen opnieuw een contract aangeboden bij Ferrari of gaat de Italiaanse renstal voor vers bloed en kiest men voor jongeling Charles Leclerc? Volgens het Italiaanse Sky Sports maakt Ferrari deze donderdag bekend met welke twee coureurs ze in 2019 gaan rijden.

Sinds het plotselinge overlijden van Ferrari president Sergio Marchionne gonst het al van de geruchten over het nieuwe rijdersduo van Ferrari.

Marchionne zou volgens ingelichte bronnen al een akkoord hebben bereikt met Leclerc maar door zijn overlijden zou dit op losse schroeven zijn komen te staan. Vooral omdat zowel Sebastian Vettel als ook teambaas Arrivabene een voorkeur hebben voor Raikkonen. Inmiddels melden diverse Italiaanse kranten dat Ferrari toch de wens van Marchionne wil respecteren en Leclerc wil aantrekken als vervanger voor Raikkonen. De pas twintigjarige Monegask zou daarmee na amper één jaar in de Formule 1 dan al zijn gedroomde transfer krijgen. Volgens Sky Italia maakt Ferrari deze donderdag het nieuws wereldkundig.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi