Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Ferrari

Ferrari maakt eerste blunder van het jaar

Oeps. Foutje bedankt. Het moest een mooi promofilmpje worden, maar daar had Ferrari twee pogingen voor nodig.

Ferrari dacht het jaar te beginnen met een mooie promovideo van het pitstopteam. "Poëzie in beweging", zo luidde het bijschrijft van een video van een pitstop, geschoten vanuit de lucht.

Het probleem: zo poëtisch waren de beelden niet, want linksvoor was men een seconde langzamer met het verwisselen van de band dan in de andere drie hoeken, zoals hieronder te zien is op de beelden die Ferrari inmiddels van haar eigen social media heeft verwijderd.

Het artikel gaat verder onder de video

Foutje bedankt

F1-fans waren er als de kippen bij om Ferrari belachelijk te maken voor de matige pitstop in een promotievideo. De beheerder van de X-pagina van Ferrari kwam er na een tijdje achter en moest door het stof. "Sorry monteurs, de beheerder was zo bezig met het shot dat hij de verkeerde opname heeft gekozen."

En dus deelde Ferrari uiteindelijk wel de echte poëzie, een pitstop in harmonie, zoals hieronder te zien is. Laten we hopen voor Ferrari dat ze alle mindere pitstops voor 2024 nu al achter de rug hebben.

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Silly Season Red Bull in gesprek met Sainz over F1-contract