Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Mattia Binotto

Ferrari-teambaas: "F1-seizoen eindigt mogelijk pas in 2021"

Er wordt veel gespeculeerd over het doorgaan van het 2020-seizoen in de Formule 1, en wanneer en waar het seizoen van start zou kunnen gaan. Ferrari-teambaas Mattia Binotto heeft laten weten dat de FIA alle vrijheid heeft gekregen van de teams en dat het seizoen zelfs pas in 2021 kan eindigen.

Vettel Barcelona dag 3
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ferrari

Tegenover het Italiaanse Sky Sport liet de Ferrari-teambaas weten dat men er vanuit gaat dit jaar nog te kunnen racen, maar dat het seizoen wellicht pas volgend jaar zal eindigen: "De teams hebben de complete vrijheid aan de FIA en Liberty gegeven wat betreft de invulling van de kalender. Dit is normaal gesproken niet het geval, maar we hebben ingezien dat het nu nodig was om ze carte blanche te geven."

"Dat betekent dat we verschillende veranderingen kunnen verwachten. Zo zou het zomaar kunnen dat de raceweekenden worden ingekort tot twee dagen zodat we meerdere Grands Prix achter elkaar kunnen organiseren. Daarnaast kan het seizoen ook eindigen gedurende de eerste maanden van 2021. Er is op dit moment echter nog niks beslist en we zullen de beslissingen dus moeten afwachten."


Forbidden

Weddenschappen Ferrari

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Breaking Goed nieuws voor toekomst Belgische Grand Prix na beslissing F1