FIA-baas bezoekt Michael Schumacher twee keer per maand

15 okt. 2018 12:20 Jan van der Burgt 0 reacties
FIA-baas Jean Todt brengt naar eigen zeggen nog minstens twee keer maand een bezoek aan zijn goede vriend Michael Schumacher. De recordkampioen wordt nog altijd thuis verzorgd na zijn ongelukkige ski-ongeval eind 2013.

Michael Schumacher boekte zijn grootste successen aan het beging van deze eeuw met Ferrari. Met Jean Todt aan het roer van de Scuderia pakte hij vijf wereldtitels op rij. Schumacher en Todt bleven nadien hechte vrienden. In gesprek met The Times geeft de Todt aan dat hij Schumacher nog zeker twee keer per maand bezoekt.

Over de aard van die bezoeken geeft hij echter niets prijs, evenals over de conditie van Michael Schumacher: "Ik bezoek Michael zeker twee keer per maand, maar ik wil niet in details treden. Dat is privé."

Als Todt wordt gewezen op een foto in zijn kantoor waarop hij staat geportretteerd met Schumacher, zijn vrouw en zijn zoon, legt de Fransman uit dat dat de drie mensen zijn die hem het meest dierbaar zijn: "Ze waren er allemaal bij toen ik 2011 een onderscheiding in ontvangst mocht nemen. Ik houd van hen en zij houden van elkaar, iets wat me heel dierbaar is."

Foto: Ferrari viert de zevende en laatste titel van Schumacher op Spa-Francorchamps, 2004.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen