© Force India F1 Team

Nieuwsoverzicht

Force India-coureurs leggen hun ruzie bij

29 aug. 2017 07:56 Rik Alkema 0 reacties
De relatie tussen Esteban Ocon en Sergio Perez liep in het begin van het seizoen al wat deukjes op, maar na de Grand Prix van België leek er sprake van een echte breuk. De coureurs hadden het tijdens de Grand Prix van België tot twee keer toe met elkaar aan de stok, met de nodige schade tot gevolg, maar ook naast de baan ging de ruzie verder.

Ruzie tussen Perez en Ocon in de kiem gesmoord

Esteban Ocon was na de race ziedend op zijn teamgenoot, die hem tot twee keer toe de muur in duwde tussen La Source en Eau Rouge. "Wilde hij me dood hebben ofzo?!", herhaalde Ocon meerdere malen voor verschillende televisie stations.

Nadat hij die zin in verschillende interviews had laten vallen, deed Ocon er nog een schepje bovenop. In een tweet, inclusief video, schreef hij: "We hebben de schade beperkt vandaag. We hadden een goede race, totdat Perez me twee keer dood wilde hebben! Gelukkig lukte hem dat niet en eindigde ik op P9."

De zin 'Perez wil me dood hebben' viel totaal verkeerd bij Perez. In een vlog, die zelfs bestaat uit twee delen, slaat de Mexicaan terug naar zijn jonge teamgenoot.

Zo zegt hij onder meer: "Ik ben heel erg teleurgesteld over de uitspraken van Esteban. Ik ben zeker niet het type coureur dat andere coureurs dood wil hebben. Meer ga ik er niet over zeggen."  Bekijk hieronder de twee vlogs van Sergio Perez.

Uiteindelijk liet Esteban Ocon via Twitter weten dat de ruzie tussen de twee kemphanen is bijgelegd. In een verklaring laat hij weten dat hij 'te emotioneel heeft gereageerd' en dat hij 'verder wil als team'. Daarmee lijkt de ruzie bijgelegd en kunnen beide coureurs zich nu gaan focussen op de komende Grand Prix in Italië.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen