© Force India

Nieuwsoverzicht

Force India-teambaas: "Met Stroll de perfecte line-up"

Force India-teambaas Otmar Szafnauer is zeer gelukkig met het aantrekken van Lance Stroll. De Canadees komt over van Williams en zorgt bij Force India voor een 'uitgebalanceerde' line-up.

"Ik ben blij dat we eindelijk wereldkundig kunnen maken dat Lance Stroll in 2019 voor Force India rijdt", aldus Otmar Szafnauer. "De komst van Lance zorgt voor een perfecte mix van jeugd, talent en ervaring. Lance is immers nog maar twintig jaar oud, maar heeft toch al twee jaar ervaring, waarin hij zelf een podiumplaats en een plekje op de eerste startrij wist te scoren."

"We zien geweldige potentie in Lance Stroll en we geloven dat we voor hem een omgeving kunnen creëren waarin zijn talent tot uiting komt. Ons team heeft aangetoond jong talent op te kunnen leiden en we kijken ernaar uit een nieuw traject in te gaan met Stroll."

De aankondiging van Stroll geeft Szafnauer de mogelijkheid de rol van Esteban Ocon in de voorbije twee jaren te belichten: "We willen Esteban bedanken voor zijn bijdragen aan het team en wensen hem alle goeds voor de toekomst."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen