© Force India F1 Team

Nieuwsoverzicht

Force India-teambaas opnieuw gearresteerd

04 okt. 2017 06:00 Rik Alkema 0 reacties
Het Formule 1 team van Force India moet het opnieuw even doen zonder teambaas Vijay Mallya. De medeoprichter en teambaas van Force India was op borgtocht vrij, maar nu er een nieuwe aanklacht is gedaan tegen de topman is hij opnieuw opgepakt.

Vijay Mallya opgepakt in Engeland

De Britse politie arresteerde de flamboyante F1-teambaas van Force India gisteren op verzoek van India, dat hem nog steeds graag uitgeleverd ziet.

Volgens het land verliet Mallya India in maart 2016 met meer dan een miljard euro aan staatsschuld.

"Vijay Mallya is zojuist gearresteerd", liet de politie weten in een korte verklaring. "Er zijn nieuwe aanklachten ingediend", werd daar nog aan toegevoegd.

In april werd Mallya ook al opgepakt door de politie, maar hij mocht de gevangenis op borgtocht verlaten. India eist nog altijd dat Mallya wordt uitgeleverd, maar Engeland heeft hier tot op heden geen gehoor aan gegeven.

Tot op heden heeft Mallya alle aantijgingen ontkend. "Ik ontken alle aanklachten die er tegen mij zijn ingediend en ik zal ze ook altijd blijven ontkennen", zei hij in juni nadat hij gehoord was door de politie.

Met de arrestatie wordt er een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de soap rondom de teambaas van Force India. De laatste jaren is hij alleen aanwezig geweest bij de GP van Engeland, omdat hij Engeland niet uit kan.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen