© Force India F1 Team

Nieuwsoverzicht

Force India verwacht Sergio Perez te behouden voor 2018

18 aug. 2017 17:05 Ruud Dimmers 0 reacties
Het F1-team van Force India verwacht dat Sergio Perez ook in 2018 uitkomt voor het team. De Mexicaan rijdt al sinds 2014 voor het team en heeft een aflopend contract. Perez zelf liet voor de zomerbreak al weten dat hij in Spa hoopt te beschikken over een nieuw contract.

Contractverlenging Sergio Perez kwestie van tijd

Otmar Szafnauer van Force India verwacht dat Force India eruit komt met de Mexicaan. 

"We hebben nog geen getekende deal met Sergio, maar we zijn dicht bij een akkoord. Ik verwacht dat we dit met de GP van België in orde krijgen. We willen volgend jaar met onze huidige rijdersduo doorgaan, maar ik kan dat nog niet met 100% zeggen omdat de handtekeningen nog niet zijn gezet."

Mochten Perez en Force India er niet uitkomen dan is Pascal Wehrlein een optie voor het team. 

"Als we er niet uitkomen met Sergio dan gaan we verder kijken. Dan is Wehrlein ook een optie, hij is zeker geen slechte coureur."

Momenteel is Force India het vierde team en het relatief kleine team kijkt nu al vooruit naar volgend jaar. Daarin wil het dichterbij komen aan de top drie teams.

"Onze coureurs worden nog beter doordat ze meer ervaring krijgen en de Mercedes-motor wordt ieder jaar nog sterker. We werken erg hard om de auto nog sneller te maken. Er zijn dingen die we op korte termijn kunnen doen, maar ik hoop dat we volgend jaar dichter bij de top drie teams staan."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen