Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Force India verwacht Sergio Perez te behouden voor 2018

Het F1-team van Force India verwacht dat Sergio Perez ook in 2018 uitkomt voor het team. De Mexicaan rijdt al sinds 2014 voor het team en heeft een aflopend contract. Perez zelf liet voor de zomerbreak al weten dat hij in Spa hoopt te beschikken over een nieuw contract.

Otmar Szafnauer van Force India verwacht dat Force India eruit komt met de Mexicaan. " We hebben nog geen getekende deal met Sergio, maar we zijn dicht bij een akkoord. Ik verwacht dat we dit met de GP van België in orde krijgen. We willen volgend jaar met onze huidige rijdersduo doorgaan, maar ik kan dat nog niet met 100% zeggen omdat de handtekeningen nog niet zijn gezet." Mochten Perez en Force India er niet uitkomen dan is Pascal Wehrlein een optie voor het team. " Als we er niet uitkomen met Sergio dan gaan we verder kijken. Dan is Wehrlein ook een optie, hij is zeker geen slechte coureur."

Momenteel is Force India het vierde team en het relatief kleine team kijkt nu al vooruit naar volgend jaar. Daarin wil het dichterbij komen aan de top drie teams. " Onze coureurs worden nog beter doordat ze meer ervaring krijgen en de Mercedes-motor wordt ieder jaar nog sterker. We werken erg hard om de auto nog sneller te maken. Er zijn dingen die we op korte termijn kunnen doen, maar ik hoop dat we volgend jaar dichter bij de top drie teams staan."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi