© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Formule 1-baas Carey merkt toenemend enthousiasme onder fans

07 aug. 2018 10:33 René Oudman 1 reacties
Achttien maanden is Chase Carey de grote man van de Formule 1. De Amerikaanse mediaspecialist mocht als voorman van Liberty Media, het bedrijf dat de sport kocht, het stokje overnemen van Bernie Ecclestone. Na anderhalf jaar is Carey van mening dat de show er op vooruit is gegaan, echter: de Amerikaan ziet nog genoeg verbeterpunten.

"Het is te vroeg om te gaan juichen", zegt Carey bij La Gazzetta dello Sport. "Toch kunnen we stellen dat we de juiste koers varen, zowel op als naast het circuit. We hebben dit jaar een aantal prachtige Grands Prix mogen aanschouwen en de competitie zoals we deze aan kop van het veld zien, is erg levendig."

"Een interessant feitje is dat er verschillende mensen op mij afstapten in Duitsland, om me te vertellen dat deze Duitse Grand Prix stukken leuker was dan die van twee jaar geleden. Ik denk dat dat komt, omdat er zoveel meer fans waren. Je ziet dat de Formule 1 draait om haar helden, die tot de verbeelding spreken. Ze staan haast op gelijke hoogte met filmsterren."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen