Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2022

Formule 1-beelden dit seizoen te zien op RacingNews365

Formule 1-fans kunnen dit seizoen genieten van F1-beelden op RacingNews365. Het grootste F1-platform van Nederland sloot een partnership met Viaplay, de rechthebbende partij in Nederland.

Verstappen Sainz Saudi
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool / Getty Images

Voor de Formule 1-liefhebber is RacingNews365 al jaren het juiste adres. De prijswinnende website is inmiddels een begrip onder de Nederlandse autosportfans en sinds 2021 ook internationaal actief. Maandelijks verwelkomt RacingNews365 3,5 miljoen unieke bezoekers op het Nederlandse domein en zo’n 3 miljoen unieke bezoekers op het Engelstalige domein.

Bij RacingNews365 staat de fan centraal en wij streven altijd naar het maximale. Dit betekent dat wij volop investeren in ons platform, onze medewerkers en (live-) verslaggeving vanaf het circuit. Bij iedere Grand Prix is RacingNews365 dan ook vertegenwoordigd, waardoor wij de fans kunnen voorzien van unieke content, exclusieve interviews en technische analyses.

Door een partnership met Viaplay kan RacingNews365 de Nederlandse fans in 2022 voorzien van exclusieve beelden van het Formule 1-seizoen. Fans kunnen onder meer samenvattingen van alle trainingen, kwalificaties en de races zien, aangevuld met clips van hoogte- en dieptepunten tijdens een Grand Prix-weekend. Denk daarbij aan een prachtige inhaalactie, crash, start van de race of interviews.

RacingNews365 is daarmee het enige F1-platform in Nederland dat deze beelden aan de fans kan tonen. Vanzelfsprekend zijn alle trainingen, kwalificaties en races live te volgen op Viaplay – inclusief een uitgebreide voor- en nabeschouwing voor de kwalificatie en race.

Om de videobeelden op deze website te kunnen bekijken, moet je adblocker uit staan.

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Analyse Vrees Verstappen komt uit: wat betekent het vertrek van Marshall voor Red Bull?