Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 2022

Formule 1-beelden dit seizoen te zien op RacingNews365

Formule 1-fans kunnen dit seizoen genieten van F1-beelden op RacingNews365. Het grootste F1-platform van Nederland sloot een partnership met Viaplay, de rechthebbende partij in Nederland.

Verstappen Sainz Saudi
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool / Getty Images

Voor de Formule 1-liefhebber is RacingNews365 al jaren het juiste adres. De prijswinnende website is inmiddels een begrip onder de Nederlandse autosportfans en sinds 2021 ook internationaal actief. Maandelijks verwelkomt RacingNews365 3,5 miljoen unieke bezoekers op het Nederlandse domein en zo’n 3 miljoen unieke bezoekers op het Engelstalige domein.

Bij RacingNews365 staat de fan centraal en wij streven altijd naar het maximale. Dit betekent dat wij volop investeren in ons platform, onze medewerkers en (live-) verslaggeving vanaf het circuit. Bij iedere Grand Prix is RacingNews365 dan ook vertegenwoordigd, waardoor wij de fans kunnen voorzien van unieke content, exclusieve interviews en technische analyses.

Door een partnership met Viaplay kan RacingNews365 de Nederlandse fans in 2022 voorzien van exclusieve beelden van het Formule 1-seizoen. Fans kunnen onder meer samenvattingen van alle trainingen, kwalificaties en de races zien, aangevuld met clips van hoogte- en dieptepunten tijdens een Grand Prix-weekend. Denk daarbij aan een prachtige inhaalactie, crash, start van de race of interviews.

RacingNews365 is daarmee het enige F1-platform in Nederland dat deze beelden aan de fans kan tonen. Vanzelfsprekend zijn alle trainingen, kwalificaties en races live te volgen op Viaplay – inclusief een uitgebreide voor- en nabeschouwing voor de kwalificatie en race.

Om de videobeelden op deze website te kunnen bekijken, moet je adblocker uit staan.

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Formule 1-podcast Nog volop werk aan de winkel voor Verstappen en Red Bull