© Force India

Nieuwsoverzicht

Formule 1 belooft 'alles' te doen om Force India te redden

31 jul. 2018 09:42 René Oudman 0 reacties
Dat de toekomst van Force India aan een zijden draadje hangt was al een tijdje duidelijk, maar in Hongarije viel pas echt op hoe nijpend de situatie is. De Brits-Indiase renstal is door de rechter onder curatele gesteld en zodoende hebben de beleidsbepalers geen volledige zeggenschap meer. Formule 1-baas Ross Brawn wil de nummer vier van het meest recente teamkampioenschap niet om zien vallen en belooft 'alles' te doen wat binnen zijn macht ligt.

Brawn sprak in zijn briefing na de Grand Prix van Hongarije de Formule 1-teams toe. "Jullie hebben de zomervakantie verdiend, zeker de mannen en vrouwen van Force India, die momenteel door een lastige tijd gaan. De Formule 1 zal haar macht gebruiken om er zeker van te zijn dat jullie team deze storm overleeft, en ik hoop oprecht dat het in de komende dagen en weken kan worden bewerkstelligd."

"In de afgelopen seizoenen heeft Force India een verschrikkelijk hoge standaard aangehouden, ondanks te beschikken over minimale middelen. Het laten zien wat je kan en hoe je het kan bereiken is veel belangrijker dan de grootte van je portemonnee", besloot Brawn.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen