Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Formule 1-coureur Sainz in quarantaine vanwege coronavirus

Carlos Sainz is aan huis gekluisterd vanwege het coronavirus. De Spaanse McLaren-coureur zit uit vrije wil in zelfquarantaine.

Carlos Sainz komt immers uit voor het team waarvan in Australië een werknemer positief werd getest op het coronavirus, te weten McLaren. Op locatie gingen al vijftien werknemers in quarantaine en thuis bij aankomst gingen de overige teamleden in zelfquarantaine, uit voorzorg. Carlos Sainz doet mee en heeft daar het volgende over te melden: "Overal ter wereld gingen de McLaren-teamleden op eigen initiatief in quarantaine, waaronder ook ik. Op dit moment voel ik me heel goed, maar zoals jullie weten wil dat niet per se zeggen dat ik niet geïnfecteerd ben, of dat ik geen symptomen ga krijgen. Het is voor ieders bestwil om hier verantwoordelijk mee om te gaan en om de richtlijnen die zijn opgesteld door de experts te volgen", zo schrijft hij op zijn eigen website. Carlos Sainz geeft aanvullend in een tweet ruimhartig toe zich te vervelen, maar hij probeert ook tijd te vinden voor zaken waar hij normaal gesproken niet aan toe komt, uiteraard allemaal vanuit huis. In diezelfde video steekt hij alle teamleden die zijn achtergebleven in Australië een hart onder de riem en hij sluit af door te stellen dat hij niet kan wachten tot er weer geracet kan worden.

1239893745769816069

💪🏼 Be responsible and stay positive these days! #StayAtHome https://t.co/YRlgN7j92B I also wanted to send positive vibes to @McLarenF1 team & all the members that stayed in quarantine. pic.twitter.com/zDWcXDC6Lt — Carlos Sainz (@Carlossainz55) March 17, 2020

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"