Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Formule 1 coureurs bereiden zich voor op het nieuwe seizoen

Voor de fans duurt het nog even voor het nieuwe Formule 1 seizoen weer losbarst maar voor de coureurs zit hun vakantie er weer op. Dat betekent dat de heren weer volop te vinden zijn in de sportschool terwijl er ook nog een coureur kans zag om in het huwelijksbootje te treden!

Kersverse Formule 1 coureur Brendon Hartley gaat in ieder geval als pasgetrouwd man het nieuwe seizoen in. Hij stapte met zijn grote jeugdliefde Sarah in het huwelijksboot.

https://www.instagram.com/p/Bd0kU7TAXf1/?taken-by=brendon_hartley

Sarah Hartley 👌 Een bericht gedeeld door Brendon Hartley (@brendon_hartley) op 11 Jan 2018 om 11:44 (PST)

Dat vriendschappen wel degelijk mogelijk zijn in de Formule 1 bewijzen Daniel Ricciardo en Brendon Hartley. De Australiër was namelijk uitgenodigd voor de bruiloft van Hartley.

https://www.instagram.com/p/Bd18FBynNOM/?hl=nl&taken-by=danielricciardo

Congrats to my good friends Brendon & Sarah Hartley 🤵🏼👰🏼 Awesome day, pleasure to be a part of it. Een bericht gedeeld door Daniel Ricciardo (@danielricciardo) op 12 Jan 2018 om 12:31 (PST)

McLaren coureur Stoffel Vandoorne heeft inmiddels Miami weer verlaten en duikt nu op in Indonesië waar hij zich met vrienden voorbereidt op zijn tweede volledige Formule 1 seizoen.

https://www.instagram.com/p/Bd2Q66VFgHm/?taken-by=svandoorne

Morning hike to Piaynemo island 🇮🇩✌️ #RajaAmpat #Indonesia Een bericht gedeeld door Stoffel Vandoorne (@svandoorne) op 12 Jan 2018 om 3:33 (PST)

Ook Esteban Ocon gaat er weer vol tegen aan. De jonge Fransman bereidt zich in zijn thuisland voor op zijn tweede seizoen bij Force India.

https://www.instagram.com/p/Bd22DXYFGWP/?taken-by=estebanocon

All the way up🔥! Jusqu’au sommet🔥! #EO31 #wintertraining #OneGoal #ForeverFaster Een bericht gedeeld door Esteban Ocon®🇫🇷 (@estebanocon) op 12 Jan 2018 om 8:57 (PST)

Net als Esteban Ocon gelooft Valtteri Bottas blijkbaar ook dat een winterse training dé voorbereiding is op het nieuwe seizoen. De Fin heeft de latten ondergebonden voor zijn langlaufrondje.

https://www.instagram.com/p/Bd2UGxRgXIA/?taken-by=valtteribottas

❄️ Een bericht gedeeld door Valtteri Bottas (@valtteribottas) op 12 Jan 2018 om 4:01 (PST)

Sinds deze week is ook de agenda van Max Verstappen weer goed gevuld. Onze landgenoot verleende niet alleen zijn medewerking aan een interview voor Ziggosport maar heeft het trainen ook weer opgepakt.

https://www.instagram.com/p/Bdu3CA4H-YU/?hl=nl&taken-by=maxverstappen1

Had a great chat with @wilfrieddejong for @ziggosport today 🎥 Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1) op 9 Jan 2018 om 6:32 (PST)

https://www.instagram.com/p/Bd2XpS4na0c/?hl=nl&taken-by=maxverstappen1

💪 #keeppushing Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1) op 12 Jan 2018 om 4:32 (PST)

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"