Formule 1-coureurs juichen terugkeer gridgirls in Monaco toe

23 mei 2018 16:30 Jan van der Burgt 0 reacties
In Monaco keren de gridgirls eenmalig terug op de grid op initiatief van de organisatie van de Grand Prix. De coureurs die plaats mochten nemen in de persconferentie zijn enthousiast.

'Vrouwelijk schoon hoort erbij'

Op de vraag of de heren coureurs het kunnen waarderen dat de gridgirls in Monaco weer de paddock sieren, zijn ze allemaal eensgezind.

'Uiteindelijk is vrouwelijk schoon toch mooiste wat er is. De Grand Prix van Monaco straalt elegantie uit en mooie vrouwen horen daarbij. Zolang vrouwen zich er zelf niet slecht bij voelen, vind ik het mooi om naar de grid te rijden en daar mooie vrouwen te zien", zo laat Lewis Hamilton weten.

"Deze vrouwen zijn mooi en het hoort bij de sport", zo volgt Charles Leclerc, om daaraan toe te voegen dat zijn vriendin dat niet mag horen. "Het idee van grid kids staat me ook wel aan, dus dit weekend heb ik mijn neefje meegenomen."

Sebastian Vettel vindt de hele gridgirls-discussie nog steeds overdreven: "Er wordt een groter probleem van gemaakt dan het is. Die meiden vonden het hartstikke leuk om te doen, maar dit is nu eenmaal de tijd waarin we leven."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen