Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Formule 1-coureurs juichen terugkeer gridgirls in Monaco toe

In Monaco keren de gridgirls eenmalig terug op de grid op initiatief van de organisatie van de Grand Prix. De coureurs die plaats mochten nemen in de persconferentie zijn enthousiast.

Op de vraag of de heren coureurs het kunnen waarderen dat de gridgirls in Monaco weer de paddock sieren, zijn ze allemaal eensgezind. 'Uiteindelijk is vrouwelijk schoon toch mooiste wat er is. De Grand Prix van Monaco straalt elegantie uit en mooie vrouwen horen daarbij. Zolang vrouwen zich er zelf niet slecht bij voelen, vind ik het mooi om naar de grid te rijden en daar mooie vrouwen te zien" , zo laat Lewis Hamilton weten.

"Deze vrouwen zijn mooi en het hoort bij de sport" , zo volgt Charles Leclerc, om daaraan toe te voegen dat zijn vriendin dat niet mag horen. "Het idee van grid kids staat me ook wel aan, dus dit weekend heb ik mijn neefje meegenomen." Sebastian Vettel vindt de hele gridgirls-discussie nog steeds overdreven: "Er wordt een groter probleem van gemaakt dan het is. Die meiden vonden het hartstikke leuk om te doen, maar dit is nu eenmaal de tijd waarin we leven."

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"