Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Formule 1 GP Bahrein weer hervat na zeer zware crash Grosjean

Een desastreuze start bij het begin van de Grand Prix van Bahrein. Na bocht drie ging het helemaal fout en vloog er een wagen in de omheining. Daarbij ontstond een enorme vuurbal.

De Grand Prix van Bahrein is direct na de start stil gelegd. Na enkele bochten ging het achterin het veld mis en vloog Romain Grosjean de muur. Daarbij ontstond een enorme vuurbal. Gelukkig gaat het relatief goed met de Fransman, al is hij niet helemaal ongeschonden uit de strijd gekomen. Hij is met de ambulance afgevoerd. In de herhaling is te zien dat Grosjean de baan over schiet en daarbij een AlphaTauri-bolide raakt. Hij gaat daardoor met hoge snelheid richting de muur. Het chassis van de Haas-bolide breekt door de frontale crash door midden. Een enorme vuurbal ontstaat, maar Grosjean weet uit de vuurzee te ontsnappen. Het team van Haas laat weten dat Grosjean enkele lichte brandwonden heeft opgelopen aan zijn handen aan enkels. Hij is naar het ziekenhuis gebracht voor een volledige check. Hieronder wat foto's van de verschrikkelijke crash, daaronder de beelden.

1333054528313307137

Luckiest man alive. Bravest man today. @RGrosjean . So glad you’re okay mate. pic.twitter.com/gGQkScKeH7 — Giedo van der Garde (@GvanderGarde) November 29, 2020

UPDATE: De race is om 16:35 uur Nederlandse tijd weer hervat.

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"