Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

F1 Journaal 17 juni: "Hamilton haalt hard uit naar Marko"

Welkom bij het RacingNews365 Formule 1 Journaal van 17 juni 2020. In één minuut praten we je helemaal bij over wat er vandaag gebeurde in de wereld van de autosport.

Luister via onderstaande player naar het RacingNews365 Formule 1 Journaal. Dit journaal is ook beschikbaar via de Google Assistant op jouw telefoon of Smart Speaker. Speciaal voor RacingNews365 bezoekers, heeft onze partner Coolblue een scherpe aanbieding om een Smart Speaker aan te schaffen. Erg handig! Je hoeft alleen maar 'Hey Google, vertel mij het laatste Formule 1 nieuws' te zeggen en vanuit RacingNews365 hoor je het laatste nieuws door jouw speaker. En uiteraard kun je dit ook gebruiken voor het laatste nieuws, files, het weer of de RacingNews365 Podcast.

Bestel nu met korting! JBL Link Music voor slechts €100! Als partner van het RacingNews365 F1-journaal biedt Coolblue jou deze aanbieding voor een smart speaker aan. Race snel naar hun webshop om hiervan te profiteren. Bestel nu met korting https://www.coolblue.nl/product/835399/jbl-link-music-zwart.html JBL https://www.jbl.nl/home-audio/google assistant/?prefn2=isAvailabilityforLocale&prefv2=yes&prefn3=isRefurbished&prefv3=false&prefn4=isSpecialRefurbished&prefv4=false&prefn1=isSupport&prefv1=false

Viaplay
x
LIVE Sprint Shootout Formule 1 GP China 2024