Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

F1-podcast: "Verstappen kan met nieuwe Honda-motor naar podium in GP Italië"

Het Grand Prix-weekend in België had een feestje moeten worden voor Max Verstappen, maar zijn thuisrace liep uit op een drama. Op Spa-Francorchamps was geen reden voor vreugde na het overlijden van F2-coureur Anthoine Hubert en de startcrash van Verstappen. RacingNews365 blikt in deze podcast terug op de Belgische Grand Prix en vooruit naar de GP van Italië. Autocoureur Tom Coronel, radio-DJ Jeroen van Inkel en F1-journalist Joe van Burik blikken terug én vooruit.

De autosportwereld werd op Spa-Francorchamps opgeschrikt door een verschrikkelijk ongeval, waarbij coureur Anthoine Hubert het leven liet. Daags na het ongeval wist zijn vriend Charles Leclerc naar zijn allereerste Formule 1-zege te rijden. Er gebeurde veel in Spa dit weekend, RacingNews365 blikt terug op het beladen weekend en richt het vizier op de Italiaanse Grand Prix die dit weekend verreden wordt. Gaat Ferrari voor eigen publiek op herhaling en wacht Max Verstappen wederom een lastig weekend, met waarschijnlijk een gridstraf? Dit en meer hoor je in de RacingNews365 podcast, fueled bij Shell V-Power.

Bedankt voor het luisteren van de allereerste RacingNews365 podcast. Heb je na het luisteren nog tips of vragen, laat het weten in de comments. Wil jij kans maken op een dag racen op Circuit Zandvoort, aangeboden door Shell V-Power, check dan snel deze link .

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi