Formule 1 registreert merknaam Formula 1 Dutch Grand Prix

08 feb. 2018 15:35 Ruud Dimmers 0 reacties
Komt de Formule 1 race in Nederland er nu wel of niet? Helaas, daar is nog altijd geen duidelijkheid over. Dat de plannen van Assen en Zandvoort serieus zijn blijkt vandaag wederom. De naam Formula 1 Dutch Grand Prix is geregistreerd door de officiële F1-organisatie.

Formule 1 neemt voorzorgsmaatregelen voor mogelijke F1-race Nederland

De laatste maanden staan er wekelijks verhalen omtrent de Formule 1 GP van Nederland in de media. Nu Assen een belangrijke stap heeft gezet barst het F1-virus in Nederland steeds verder los. Om gelijk duidelijk te zijn: De merkaanvraag zegt niets over de kansen op een Nederlandse GP.

Voor de eigenaren van de F1 is het belangrijk om de merknaam te registreren om zo problemen in de toekomst te voorkomen. Denk daarbij aan het uitbrengen van diensten en merchandise. De aanvraag wordt volgens de normale procedure bij het Benelux Bureau voor het Intellectuele Eigendom behandeld, dit meldt Kompas Advocatuur.

De aanvraag wordt onder meer getoetst op geschiktheid voor inschrijving. Daarnaast kunnen partijen bezwaar maken tegen de inschrijving van het merk. De aanvraag moet dan ook gezien worden als een logische stap vanuit Liberty Media voor de mogelijke organisatie van een F1-race in Nederland in de toekomst.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen