Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 nieuws

Voormalige Formule 1-rivalen eren Michael Schumacher

Een bijzondere geste van het Goodwood Festival of Speed. Komende zomer wordt de aanstaande editie gewijd aan 'recordbrekende coureurs' en zodoende kan Michael Schumacher niet ontbreken. Althans - een referentie aan de 50-jarige Duitser, die al jaren niet in de media is verschenen na een ski-ongeluk.

Naar alle waarschijnlijkheid worden tijdens het Goodwood FOS meerdere kampioensbolides van Schumacher vertoond aan het aanwezige publiek. De kans is aannemelijk dat Michaels zoon Mick Schumacher, die komend weekend debuteert in de Formule 2, een van de bolides zal besturen.

Verder lijkt het aannemelijk dat Schumachers voormalige concurrenten Mika Hakkinen en Damon Hill, rijders waarmee hij gecombineerd zesmaal in de clinch lag met als inzet een Formule 1-titel, wagens van hun Duitse rivaal zullen besturen.

Het Goodwood Festival of Speed vindt plaats in het weekend tussen de Oostenrijkse en Britse Grand Prix en zal van start gaan op donderdag 4 juli aanstaande.

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
RN365 F1-podcast Magistrale Verstappen deelt Perez de knock-out uit in Monaco