Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Formule 1-teams overwegen verplichte winterstop

Krijgt de Formule 1 naast de verplichte break gedurende de zomer een tweede verplichte rustweek? Dat is wat de teams binnenkort met elkaar gaan bespreken.

De Formule 1-teams bespreken de mogelijkheid en de wens om per 2019 een verplichte winterstop in te lassen. Het idee is om de fabrieken tussen 24 december en 1 januari volledig te sluiten, zoals dat ook al het geval is tijdens de zomerstop.

Het drukke werkschema in de Formule 1 is een hot topic. Eerder deze week liet Lewis Hamilton zich er al in niet mis te verstane woorden over uit. Met 21 races is de kalender aardig vol en dat zorgt voor een enorme werkdruk voor de coureurs, maar zeker ook voor de monteurs.

Voor het invoeren van het nieuwe idee moeten alle neuzen dezelfde kant op staan. Omdat het de reglementen van 2019 raakt, moeten alle teams unaniem akkoord gaan om het plan er op korte termijn door te krijgen.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Viaplay

Unibet
x
Max Verstappen De dag waar de F1-kampioen een jaar lang naartoe heeft gewerkt