Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Formule 1 volgend jaar in Nederland via live stream te zien

Goed nieuws voor Formule 1-liefhebbers die niet elke Grand Prix thuis voor de televisie kunnen zien: het project F1 TV Pro, waarbij de wedstrijden live gestreamd kunnen worden, is per 2019 ook in Nederland beschikbaar.

De nieuwe overeenkomst die Ziggo Sport met de Formule 1 heeft gesloten, waardoor de Formule 1 ook in de periode 2019-'21 zichtbaar is op de zender, houdt onder meer in dat alle onboardbeelden voor de liefhebber te zien zijn.

In de nieuwe deal is opgenomen dat de Formule 1 middels haar eigen app live beelden beschikbaar mag maken in Nederland. Tegen betaling kan de fan onboardbeelden van alle twintig coureurs volgen en is er informatie beschikbaar die op de televisie niet zichtbaar zal zijn. Het management van de Formule 1 liet weten dat Nederland een 'ontzettend belangrijke' markt is geworden, sinds de opkomst van Max Verstappen. Om de Nederlanders te kunnen voorzien van al het beschikbare beeldmateriaal wordt de onmogelijkheid om F1 TV Pro te volgen, opgeheven Voor 2,99 euro per maand is een abonnement op F1 TV Pro afgesloten. Naast de Formule 1 zijn ook de Formule 2 en de GP3 Series live, met extra informatie en beeldmateriaal, te volgen via de app.

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden