Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Formule 1 wintertest 2018 beginnen op 26 februari

De Formule 1 fans kunnen 26 februari 2018 al omcirkelen in hun agenda. Dat is de eerste testdag voor het nieuwe seizoen op het circuit van Barcelona. In totaal komen de teams acht dagen in actie onder de Spaanse zon.

De twee testweken in Barcelona bevatten allebei vier dagen, waarbij de eerste week van 26 februari tot en met 1 maart is. De tweede week begint op dinsdag zes maart en duurt tot en met vrijdag 9 maart. Het is voor alle teams de eerste krachtmeting en het moment van de waarheid: Voldoen de auto's aan de eigen verwachtingen en waar staat het team ten opzichte van de concurrentie? De FIA heeft tevens de data van de twee 'in-season' tests bekend gemaakt. Een daarvan is eveneens in Barcelona na de GP van Spanje. De andere is na de GP van Hongarije op de Hungaroring.

Testkalender Formule 1 2018 26 februari tot en met 1 maart - Circuit de Barcelona-Catalunya 6 tot en met 9 maart - Circuit de Barcelona-Catalunya 15 en 16 mei - Circuit de Barcelona-Catalunya 31 juli en 1 augustus - Hungaroring

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'