Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Frijns slaat toe met dominante poleposition in nat Berlijn

Nee, Abt Cupra is dit jaar in de Formule E nog geen winnend team gebleken, maar aan de coureurs ligt dat zeker niet. Dat blijkt wel als Robin Frijns een Nico Muller een loepzuivere één-twee pakken in de kwalificatie voor de EPrix van Berlijn.

Dit weekend strijkt de Formule E voor een double header neer in Berlijn. Op de zaterdag was Robin Frijns namens het worstelende Abt Cupra nog kansloos, maar hoe anders is dat vandaag (zondag). De regen kwam naar beneden in de kwalificatie en maakte zijn status als 'grote equalizer' wederom waar. Robin Frijns pakte de poleposition met meer dan zes tienden voorsprong op teamgenoot Nico Muller. Beide coureurs staan in het kampioenschap nog op nul punten, mogelijk komt daar vandaag verandering in als om 15:00 uur Nederlandse tijd de tweede EPrix van Berlijn van start gaat.

FRIJNS PAKT POLE 🥇 De Limburger profiteert van de weersomstandigheden en pakt zijn tweede pole position in zijn Formule E-carrière 👏 🏎️ Formula E: Berlijn Race ⏰ Vanmiddag, vanaf 14:30 uur 📺 Ziggo Sport Racing #ZiggoSport #FormulaE #BerlinEPrix pic.twitter.com/63MAFT6k7t — Ziggo Sport Racing (@ZS_Racing) April 23, 2023

Viaplay
x
FIA CEO FIA legt functie neer