Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
RacingNews365 F1 Podcast

Frustratie Verstappen slecht teken richting angstgegner Singapore

Nee, het was niet het weekend van Max Verstappen in Azerbeidzjan. De frustratie was van de Nederlander af te lezen, wat ook een slecht teken is richting de Grand Prix van Singapore, de angstgegner van Red Bull... Joris Mosterdijk, Ruud Dimmers én Rudy van Buren bespreken het allemaal in een kakelverse aflevering van de RacingNews365 Formule 1-podcast!

Verstappen post race Baku
F1 Podcast
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De Grand Prix van Azerbeidzjan leverde weer genoeg gespreksstof op. Oscar Piastri won een spektakelstuk, Carlos Sainz en Sergio Perez ramden elkaar in de slotfase van de baan en jongelingen Franco Colapinto en Oliver Bearman pakten knap punten voor Williams en Haas.

Toch ging het na afloop ook veel over Max Verstappen, die na een machteloze race als vijfde over de streep kwam. De Nederlander klaagde veelvuldig over zijn onwillige RB20 en kwam zelfs achter titelrivaal Lando Norris over de streep. En dat terwijl Norris als vijftiende startte door een mislukte kwalificatie. Het is geen goed teken richting de Grand Prix van Singapore, waar Red Bull vorig jaar dramatisch voor de dag kwam. Of zit er een ommekeer in? Joris Mosterdijk, Ruud Dimmers en Rudy van Buren bespreken het in een gloednieuwe aflevering van de RacingNews365 Formule 1-podcast!

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"