Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ga deze paasdagen op virtueel museumbezoek bij Honda, Mercedes en Ferrari

Helaas is het devies deze paasdagen duidelijk: zoveel mogelijk thuis blijven. Daar waar het paasweekend normaal in het teken staat van leuke dingen doen met vrienden of familie, zo moeten we de leuke dingen dit jaar aan ons voorbij laten gaan. Of toch niet?

Er zijn namelijk een aantal automusea die vanwege Covid-19 hun fysieke deuren moesten sluiten, maar tegelijkertijd hun virtuele deuren nog verder openden en jou de mogelijkheid geven om vanuit je luie bank de musea virtueel te bezoeken. In deze periode biedt dat toch nog enig soelaas. RacingNews365 maakte een verzameling. Tips je kan door te klikken zelf virtueel door het museum lopen!

De Ferrari-musea Ferrari heeft twee musea, een in Maranello, waar het Formule 1-team is gestationeerd en een in Modena. Verdiep jezelf virtueel in de geschiedenis van Ferrari en loop door het Formule 1-museum via Google Street View via deze link en loop door het museum in Modena via deze link. Het Lamborghini-museum Ook door het museum van de concurrent van Ferrari, Lamborghini, kan je virtueel rondwandelen. Het museum, gelegen in Sant'Agata Bolognese, kan je via deze link bezoeken. Honda-gallerij Het Japanse Honda heeft een rijke Formule 1- en autosporthistorie, die online tentoongesteld is. De talloze prachtige bolides, waaronder de Honda RA272, die Verstappen afgelopen jaar uitprobeerde, zijn via deze link terug te vinden, Toyota-museum Ook Toyota, dat in de jaren '00 een Formule 1-team had, heeft haar musea online openbaar gemaakt voor het publiek. De Japanse museumhallen met jaren aan autogeschiedenis is hier terug te vinden. Henry Ford-museum Een van de bekendste namen in de autoindustrie is Henry Ford, die aan het begin van de vorige eeuw verantwoordelijk was voor de invoering van de lopende band techniek om massaal auto's te kunnen produceren. Het Henry Ford-museum, dat via deze link virtueel te bezoeken is, barst dan ook uit zijn voegen van geschiedenis. Het Mercedes-Benz Museum Een nachtelijke tour, waarbij je alles over de geschiedenis van Mercedes-Benz wordt verteld? Ook dat behoort in deze coronatijden gewoon tot de mogelijkheden. Check de onderstaande video, zak onderuit, en neem alle informatie tot je.

XCWyVMuDWq4

Viaplay
x
Horner Red Bull-teambaas velt oordeel over Perez: "We verliezen opties"