Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2020

Ga deze paasdagen op virtueel museumbezoek bij Honda, Mercedes en Ferrari

Helaas is het devies deze paasdagen duidelijk: zoveel mogelijk thuis blijven. Daar waar het paasweekend normaal in het teken staat van leuke dingen doen met vrienden of familie, zo moeten we de leuke dingen dit jaar aan ons voorbij laten gaan. Of toch niet?

AP 21 TYEC7 E51 W11 hires jpeg 24bit rgb
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool / Getty Images

Er zijn namelijk een aantal automusea die vanwege Covid-19 hun fysieke deuren moesten sluiten, maar tegelijkertijd hun virtuele deuren nog verder openden en jou de mogelijkheid geven om vanuit je luie bank de musea virtueel te bezoeken. In deze periode biedt dat toch nog enig soelaas. RacingNews365 maakte een verzameling. Tips je kan door te klikken zelf virtueel door het museum lopen!

De Ferrari-musea
Ferrari heeft twee musea, een in Maranello, waar het Formule 1-team is gestationeerd en een in Modena. Verdiep jezelf virtueel in de geschiedenis van Ferrari en loop door het Formule 1-museum via Google Street View via deze link en loop door het museum in Modena via deze link.

Het Lamborghini-museum
Ook door het museum van de concurrent van Ferrari, Lamborghini, kan je virtueel rondwandelen. Het museum, gelegen in Sant'Agata Bolognese, kan je via deze link bezoeken.

Honda-gallerij
Het Japanse Honda heeft een rijke Formule 1- en autosporthistorie, die online tentoongesteld is. De talloze prachtige bolides, waaronder de Honda RA272, die Verstappen afgelopen jaar uitprobeerde, zijn via deze link terug te vinden,

Toyota-museum
Ook Toyota, dat in de jaren '00 een Formule 1-team had, heeft haar musea online openbaar gemaakt voor het publiek. De Japanse museumhallen met jaren aan autogeschiedenis is hier terug te vinden.

Henry Ford-museum
Een van de bekendste namen in de autoindustrie is Henry Ford, die aan het begin van de vorige eeuw verantwoordelijk was voor de invoering van de lopende band techniek om massaal auto's te kunnen produceren. Het Henry Ford-museum, dat via deze link virtueel te bezoeken is, barst dan ook uit zijn voegen van geschiedenis.

Het Mercedes-Benz Museum
Een nachtelijke tour, waarbij je alles over de geschiedenis van Mercedes-Benz wordt verteld? Ook dat behoort in deze coronatijden gewoon tot de mogelijkheden. Check de onderstaande video, zak onderuit, en neem alle informatie tot je.

Het voetbalseizoen wordt zaterdag afgesloten met de Champions League finale

Wie wint de Champions League finale: Inter Milan of Manchester City? Win bij Unibet 100x jouw inzet als jouw favoriet wint!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 100x jouw inzet!

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Breaking FIA en F1 willen actie ondernemen na noodkreet Verstappen