Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2022

Ga met Shell mee naar de race in Zandvoort! - Adv.

Voor de racefans komt hét evenement van het jaar eraan! Daar wil je vanzelfsprekend bij zijn en Shell biedt jou deze kans!

Zandvoort is in het weekend van 2, 3 en 4 september 2022 weer het domein voor de Nederlandse race. Racefans kijken al maandenlang uit naar dit evenement en samen met Shell kan je genieten van alle actie op de baan, maar heb je ook hele weekend toegang tot het exclusieve Beach House op loopafstand van het circuit.

Race naar de actiesite van Shell voor alle informatie

Shell is innovatie partner van het succesvolle F1-team Scuderia Ferrari. Brandstof is zeer belangrijk in de racerij, maar ook voor jouw personenauto en/of motor. Shell heeft daarom haar beste brandstof, Shell V-Power, vernieuwd en verbeterd.

Hoe maak ik kans op deze ervaring?

Meedoen is eenvoudig, want bij het tanken van minimaal 20 liter van de nieuwe en verbeterde Shell V-Power en/of bij aankoop van een lunchdeal ontvang je een kraskaart. Kras en check snel jouw unieke code en vul deze hier in. Zie direct of je hebt gewonnen!

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Viaplay

Unibet
x
Nieuwe trainer Verstappen Bekende naam komt over van grote concurrent