Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Verenigde Staten 2023

Gaat Verstappen Perez helpen op weg naar P2? "Dat kan ik niet bepalen"

Wat staat er voor Red Bull nog op het spel nu zowel de rijderstitel als de constructeurstitel reeds in de wacht zijn gesleept? P2 bij de coureurs, een unicum voor het team, natuurlijk. Dan moet Sergio Perez wel constanter presteren. Kan Max Verstappen hem een handje helpen?

Verstappen US
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Het is een hele concrete vraag die Max Verstappen door Viaplay voor krijgt gelegd: kan hij Sergio Perez helpen in zijn jacht op P2 bij de coureurs? Het antwoord lijkt echter iets minder concreet.

"Wij willen gewoon winnen", zo begint Verstappen zijn antwoord met het intrappen van een open deur. "En natuurlijk willen we ook tweede worden in het kampioenschap en daar proberen we gewoon alles aan te doen. Maar uiteindelijk kan ik natuurlijk niet dat soort dingen bepalen."

De vraag en het antwoord volgen op een eerdere vraag naar de geruchten over frictie tussen de heren Christian Horner en Helmut Marko. Eerstgenoemde zou volgens die geruchten Marko naar de uitgang willen begeleiden, maar volgens Verstappen speelt er niet zoveel. Al wil hij het woord 'onzin' niet in de mond nemen.

"Ik weet wat er speelt in het team en iedereen kent zijn plek. Er is dan ook niks aan de hand aan onze kant. Natuurlijk zijn er nieuwe Oostenrijkers door Red Bull naar voren geschoven na het overlijden van Dietrich Mateschitz, maar dat maakt voor het team niks uit. We weten wie heel belangrijk zijn geweest voor het team en wie dat ook in de toekomst zullen zijn en dat zijn gewoon dezelfde mensen."

Bekijk het volledige video-interview met Viaplay hieronder.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Verenigde Staten 2023 RN365 Nieuwsdossier

11 reacties

Viaplay

Unibet
x
Max Verstappen De dag waar de F1-kampioen een jaar lang naartoe heeft gewerkt